Сменил съм 2те помпи с нови, но след смяната на долната помпа ми потъва педала и колкото и да обезвъдушаваме никакъв ефект. Съмнявам се че е възможно да има дефект долната помпа, но не съм сигурен, че е от нея. И двете помпи ги сваляхме и няма омаслено по тях. Интересува ме някой знае ли горната помпа дали има пружинка? и от къде може да е проблема, ако са си читави помпите?
Известие
Collapse
No announcement yet.
помпа на съединителя
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от stan4o_ml Покажи съобщениеИ аз смених въпросната долна помпа на съединителя сам и след един час неуспешно обезвъздушаване се оказа ,че в казанчето спирачната течност е малко .Да не би и при теб това да е проблемаAlfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщениеАми не е това проблема има си течност, даже доливаме като намалее и все същото.Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Max Покажи съобщениеМакар и не точно по темата, от старата горна помпа здрава ли ти е гумено-металната втулка, която се нанизва на оста на педала? Много ми трябва такава, а се оказа че никъде не се продава като отделна част.
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщениеИмах същия проблем както е твоя-гона помпа .Само че при мен след 7200об а натиснеш педала а остава долу.Помпата бе на 2 седмици.Смених я отново с нова и се оправи проблема.Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
Comment